Declaratia BOMBA a lui BASESCU care pune pe JAR toti ROMANII

traian-basescu-465x215

Marti, Traian Basescu a luat parte la discutii referitoare la activitatile DNA, in cadrul unei emisiuni. Acesta a facut afirmatii interesante despre DNA. Fostul presedinte a fost intrebat de ce nu au fost mai mulţi oameni de afaceri la întrevederea dintre Francois Hollande şi Klaus Iohannis.

 Traian Basescu a devenit ironic si a raspuns imediat:

„DNA lucrează, n-o să mai rămână nicio firmă românească. Aş fi vrut ca DNA să continue ascensiunea pe modelul avut în timpul conducerii lui Daniel Morar. În timpul lui Morar nu se distrugeau firmele. Spre exemplu dacă un constructor a făcut evaziune, de ce blochezi tu DNA şi firma? Până firma scade de la 2000 de salariaţi la 100 şi inevitabil se închide” a acuzat Traian Băsescu.

VEZI SI: BASESCU vrea sa fie PRIM-MINISTRU

Basescu a vorbit si de contractele pe care nenumaratele firme straine le castiga in Romania. Din cauza ca sunt multe firme romanesti cu probleme, aflate „sub lupa DNA”, strainii castiga in fata romanilor cu usurinta. Acesta a mai precizat ca mai bine s-ar ancheta managerii iar firmele ar trebui lasate in pace, pentru ca altfel, riscam sa pierdem teren in fata strainilor. „In curand nu vom mai vedea firme romanesti pe piata!”

Loading...