O DECLARATIE aberanta a Olguței Vasilescu care a stârnit REVOLTA: ‘Te lasă absolut fără cuvinte. Să se grăbească cu demisia’

Corina Ioniță, supraviețuitoare din Colectiv, se arată revoltată de declarația ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a sugerat că ceea ce se întâmplă în prezent, referire la plângerea penală împotriva lui Dăncilă, ar face parte dintr-un plan bine pus la punct, așa cum a fost și incendiul din Colectiv.

”Este o declarație pe cât de aberantă, pe atât de uimitoare, te lasă absolut fără cuvinte. Nu mi-aș fi putut imagina că un ministru al României în 2018 poate sa emită astfel de aberații in mod conștient. Lia Olguța Vasilescu ar trebui să se rușineze de ceea ce a putut să emita și ar trebui să se grăbeasca cu demisia pentru că noi i-o vom cere oricum”, a spus Corina Ioniță, supraviețuitoare din Colectiv, la Realitatea TV.

De asemenea, Asociaţia Colectiv GTG 3010 îi solicită ministrului ”să prezinte probe care să susţină aceste acuzaţii sau să recunoască public faptul că se foloseşte de tragedia din 30 octombrie în scop politic”.

”Considerăm că a fost depăşită limita bunului simţ de către politicieni, în lupta lor continuă pentru acumularea de capital electoral. Respingem orice conexiune politică şi orice tip de propagandă electorală, indiferent de modalitatea prin care se transmite aceasta.

Referirile emoţionale la cazul Colectiv, conotate politic, sunt de natură să jignească şi să amplifice periodic suferinţa familiilor celor morţi şi răniţi în tragicul incendiu din data de 30 octombrie 2015”, se mai arată într-un comunicat al asociaţiei.

Loading...