Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că a avut luni o discuţie cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care i-a cerut „să rămână în continuare pe poziţie”.

„Am avut o discuţie astăzi de dimineaţă cu domnul Tăriceanu şi mi-a cerut, mi-a zis să rămân în continuare pe poziţie şi să ne continuăm coaliţia”, a declarat Dragnea, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă este afectată în vreun fel funcţionarea coaliţiei de guvernare, acesta a răspuns: „Eu cred că nu este afectată. Sunt afectat eu”.

Referindu-se la dosarul de la DNA, preşedintele PSD a declarat luni că respinge categoric toate acuzaţiile.

„Astăzi am fost la DNA să mi iau în primire al treilea dosar. Nu pot să intru foarte mult în detalii. Resping categoric toate acuzaţiile. Ceea ce spun de ani de zile – că nu am legături financiare, patrimoniale cu acea societate comercială – menţin”, a spus Dragnea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este urmărit penal de procurorii Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a anunţat DNA.

Sursa:capital.ro

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...