Tot mai mulți foști sau actuali demnitari încep să susțină prezența extratereștrilor pe Pământ, o teorie care ani de zile a fost privită cu scepticism.

Filmele S.F  nu mai trebuie considerate pline de fantezie. După ce rușii, dar și americanii au confirmat exista unor semnale clare ale extratereștrilor, a venit rândul fostului ministru al apărării din Canada să confirme existența ființelor superioare.

 Acesta afirmă, fără rețineri, că extratereştrii au vizitat frecvent Pământul timp de zeci de ani. Mai mult, Paul Hellyer sugerează că autorităţile menţin contactul constant cu aceste fiinţe extreterestre.

Paul Hellyer, fostul ministru al apărării din Canada în perioada Războiului Rece, susţine că deţine informaţii confidenţiale potrivit cărora autorităţile şi guvernele au format o alianţă cu fiinţele de pe alte planete.
Conform IBT Times, în 1995, a declarat pentru prima oară că extratereștrii există cu adevărat pe suprafaţa Pământului. Din acel moment a devenit un personaj cunoscut al comunităţilor ce caută fiinţe extraterestre.

„Într-un moment din Războiul Rece, 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri ce zburau deasupra Rusiei către Europa. Comandantul suprem era foarte preocupat şi era pe punctul de a apăsa pe butonul de panică atunci când au schimbat brusc ruta şi am plecat către Polul Nord. S-au decis să investigheze şi au cercetat timp de trei ani. Aceştia au descoperit că cel puţin trei specii diferite de extratereştri au vizitat Pământul timp de sute de ani”.

El susţine că extratereştrii au avertizat civilizaţiile anterioare de pe Pământ despre traiectoria pe care se află umanitatea, menționează ziarulnational.md.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...