Declaratiile SOCANTE ale fostului presedinte al Poloniei: „Daca lasam imigrantii sa vina in Europa, ii lasam sa ne DECAPITEZE”

lech-walesa

Cunoscut drept fostul sef de stat al Poloniei, după căderea comunismului, Lech Walesa  a primit premiul  Nobel pentru Pace fiind  „fondatorul solidaritatii”. Acesta nu ezita sa critice venirea valului de migratori in Europa.

Recent, intr-un interviu, Lech Walesa a spus:„Este de înțeles de ce Polonia și Europa se tem de acest aflux. Ei vin din locuri unde oamenii sunt decapitați. Ne temem că același lucru ni se va întâmpla și nouă.”

Fostul presedinte al Poloniei a mai adaugat ca refugiatii o duc mai bine ca multi polonezi. Primesc hrana gratis si un loc in care sa stea, in timp ce oamenii de rand se chinuie pentru a aduce hrana in familie. „Pot spune ca ei sunt mai bogati ca noi, dar prea putini recunosc asta”

VEZI SI: ACTUALITATE: Refugiatii au ajuns la granita cu Romania. Autoritatile au luat masuri radicale

 

Întrebat dacă nu simte nimic pentru ei, Walesa a răspuns fara sa ezite:

„Regimul comunist s-a oferit să mă lase să plec din Polonia și să devin refugiat. Am refuzat. Am rămas să lupt pentru lucrurile în care credeam. Este adevărat că mulți imigranți au fugit pentru că s-au temut pentru viața lor, însă mulți imigrează pentru a-și îmbunătăți standardul de viață.”

Liderul nu a uitat sa subinieze ca ceea ce se intampla in Europa este grav, cu toate ca ceilalti lideri de state fac totul numai ca noi sa ne schimbam parerea:

„Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.”

VEZI SI: ALERTA in Timisoara! Imigrantii furiosi au atacat pietonii in centrul orasului

Walesa le cere liderilor europeni să se întâlnească și să găsească o soluție, având chiar și o sugestie:

„Sfatul meu este ca mai ales națiunile bogate, cum ar fi Germania, să le acorde ajutor financiar pentru a crea locuri de muncă în țările lor de origine.”

Loading...

Lasă un răspuns