DENUNȚĂTOAREA lui Klaus Iohannis rupe tăcerea: ‘Mi-a făcut o OFERTĂ!’ Președintele a avut 17 dosare

17 dosare penale! Atât a avut Klaus Iohannis, până acum, la Parchetul Curții de Apel Alba-Iulia. Este răspunsul primit de România TV de la instituția din Alba. Dintre acestea, 9 au fost clasate, 3 au primit NUP.

Aventura în justiție a actualului președinte a început în 2001. Atunci a fost înregistrat primul dosar, în care o persoană a și fost condamnată. Dosarul a fost disjuns, în ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, la Judecătoria Sibiu. Dosarul avea ca speță o moștenire, în care mama soției președintelui primise o parte. Ulterior, Carmen Iohannis a cumpărat de la mama ei moștenirea, după ce aceasta o obținuse prin acte false, conform România TV.Un alt dosar a ajuns la DIICOT și DNA și a demarat în 2006. Vizat era Klaus Iohannis și mai mulți indivizi. Este vorba despre dosarul cu retrocedarea către FDGR. În acest dosar, actualul președinte al României a avut calitatea de inculpat.

Un alt dosar a fost închis la doar o lună după ce Klaus Iohannis a devenit președintele României. A fost vorba despre retrocedarea unei clădiri în care se regăsea un magazin.”Eu am băgat 4 miliarde de lei vechi în modernizarea acestei clădiri. Acest individ (n.r. Klaus Iohannis) a pus la cale un plan de retrocedare fantomă. Acest dosar a ajuns la DNA, domnul Țuluș l-a plimbat. Am fost în audiență la primarul Iohannis și mi-a făcut o ofertă. Iohannis mi-a propus să mă înțeleg cu cel căruia îi retrocedase imobilul.”, a spus Elena Pătru, denunțătoarea din dosar, la România TV.

Loading...