DETALII CUTREMURATOARE. Fiica patronului clubului Leicester City se afla în elicopterul prăbușit, cu tatăl ei


Noi informații din ancheta privind prăbușirea elicopterului patronului clubului Leicester City. În aparatul de zbor se afla și fiica miliardarului, împreună cu tatăl ei și alte 3 persoane.

Elicopterul proprietarului clubului de fotbal britanic a decolat cu 5 persoane, spune Sky News. La bord erau doi piloți, patronul Vichai Srivaddhanaprabha, una dintre fiicele sale și încă o persoană a cărei identitate nu e cunoscută.
Deocamdată, nu există informații oficiale privind starea celor 5 persoane după prăbușirea elicopterului. Însă informațiile apărute încă din cursul nopții în presa britanică spuneau că miliardarul thailandez a murit.

Fiica miliardarului conduce compania fondată de el

Ziarul britanic Express menționează o sursă citată de agenția Reuters, care spune că fiica aflată în elicopter, alături de proprietarul Leicester City, este Voramas Srivaddhanaprabha.
Voramas ”Rux” Srivaddhanaprabha este unul dintre cei patru copii ai omului de afaceri care patronează Leicester City. Tânăra are funcția de președinte al gigantului duty free King Power, fondat de tatăl ei.

Voramas e una dintre cele mai bogate femei din Thailanda. Averea tatălui său este estimată la 4,9 miliarde de dolari. Tânăra mai are o soră și doi frați – Apichet, Arunroong și Aiyawatt.

Loading...