DETALII SOCANTE despre directoarea din Focsani! Diana Taicutu avea o RELATIE AMOROASA cu elevul sau

Detalii socante despre directoarea din Focsani! Cu ce se ocupa sotul sau si cum il umilea.

Diana Taicutu, fosta directoare a Liceului de Arta Gh. Tattarescu din Focsani, in varsta de 36 de ani, este protagonista unui scandal cu tenta sexuala.

Surse din randul profesorilor spun ca in acest caz este vorba de o razbunare a fostului sot al femeii, care ar fi realizat capturile si ulterior le-ar fi raspandit pe internet. Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea a inceput deja o comisie de ancheta.
.
Aceasta este acuzata ca are o relatie amoroasa cu un elev de 19 ani. Scandalul a izbucnit in weekend, cand pe Facebook au aparut mai multe imagini indecente, personajele surprinse in capturi fiind chiar directoarea liceului de Arta si unul dintre elevi de clasa a-12-a.

”Am inteles ca si sotul dansei e profesor in scoala, cred ca l-a umilit indeajuns si cred ca nu ii este usor omului sa treaca prin aceasta imprejurare”, a declarat o profesora de la liceul de Arta.

“O ştiu de atâţia ani. Ne-a pus într-o situaţie foarte grea, toţi am fost daţi peste cap.”, a mai spus o alta persoana din anturajul directoarei.
Diana Taicutu a demisionat din functia de director a liceului, luni dimineata. Ea a declarat ca este in proces de divort cu sotul ei si va depune o plangere penala impotriva lui, pentru ca el ar fi publicat imaginile respective. Se pare ca relatiile intime dintre cei doi dureaza de pe vremea cand acesta era minor, conform stiridefocsani.ro.

Elevul se numeste Ovidiu Saghin si are 19 ani. Recent, el a marturisit ca nu a comis nicio infraciune, iar ‘liceul nu are treaba’ si nu ar trebui sa fie implicat.

”Reacţia inspectoratului şcolar va fi una categorică, în primul rând de delimitare de astfel de comportamente şi situaţii care aduc atingere prestigiului profesiei.”, a declarat Bogdan Ciubotaru, de la ISJ Vrancea.

Loading...