DETALII SOCANTE din ANCHETA TRIPLULUI ASASINAT de la Satu Mare. Ce a facut UCIGASUL cu cateva ore inainte de savarsirea crimelor

Potrivit unor surse, anchetatorii au aflat că Răzvan Rentea s-a certat cu familia în ziua crimei după ce părinţii săi au descoperit că din casă lipsea o sumă mare de bani.

Cunoscut că un împătimit al jocurilor de noroc, se pare că bărbatul ar fi vrut să vândă apartamentul familiei din Satu Mare. Părinții nu au fost de acord și așa a izbucnit scandalul.
Primul care a căzut victima călăului din Satu Mare a fost tatăl său, Gheorghe Rentea. Bărbatul a fost omorât cu sălbăticie.

După ce şi-ar fi omorât tatăl, Răzvan Rentea nu şi-a potolit setea de sânge şi a omorât-o şi pe bunica sa. Ulterior, cu un sânge rece de care doar criminalii în serie au dat dovadă, Rentea a luat o maşină şi a mers în staţia de microbuz pentru a-şi aştepta mama care venea de la serviciu.
A luat-o pe femeie cu maşina şi a dus-o acasă, iar pe treptele din spatele casei, a omorât-o în acelaşi mod în care l-a executat şi pe tatăl său.
Răzvan Rentea, săltat de poliţişti direct de la înmormântarea victimelor

Rentea a fost reţinut imediat după înmormântarea rudelor sale, el fiind filat de poliţişti în toată perioada. Comportamentul său a fost cel care l-a dat de gol în faţa anchetatorilor.

În ziua înmormântării, Răzvan Rentea, în vârstă de 33 de ani, a stat tot timpul lângă cele trei sicrie şi a fost în permanenţă în alertă, scanând toate persoanele care se apropiau de el.

Săltat de poliţişti, el a fost dus în faţa procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, acolo unde a negat că el ar fi autorul triplului asasinat care a şocat o ţară întreagă.
După audieri, procurorul a emis pe numele lui Rentea o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar a doua zi, în baza probelor adunate de anchetatori,

Tribunalul Satu Mare l-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns