DETALII TERIBILE in cazul CRIMEI care a CUTREMURAT ROMANIA. MAMA UCIGASA si-a OMORAT FETITA de 4 ani prin INECARE

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus începerea urmăririi penale față de suspecta Oana-Răzvana Neț, pentru infracţiunea de omor.

Potrivit anchetatorilor, tânăra de 38 de ani şi-a ucis fiica, în vârstă de 4 ani, „prin înecare”.

„Din probele administrate până în prezent în cauză rezultă bănuiala rezonabilă că, în data de 13.03.2018, în jurul orei 17.30, suspecta Neț Oana – Răzvana a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de 4 ani, în baia din locuinţa acestora situată în localitatea Timișoara, victima decedând prin asfixiere, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii. În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale, activitate ce se va efectua în cursul zilei de azi.

De asemenea, ulterior comiterii faptei, suspecta a încercat să se sinucidă prin tăieturi superficiale la nivelul brațelor și prin ingerarea unei substanțe toxice.

În consecință, aceasta a fost transportată de urgență la o unitate spitalicească. În cursul zilei, suspecta urmează a fi externată, iar față de aceasta se vor lua măsurile legale ce se impun”, anunţă procurorii într-un comunicat.

După ce a sunat la 112 pentru a anunţat crima, femeia s-a încuiat în casă, iar poliţişti au fost nevoiţi să forţeze uşa pentru a intra.

Fetiţa de patru ani era decedată, înecată în cada de la baie.
În timpul cercetării la faţa locului, femeia le-a spus poliţiştilor că a înghiţit erbicid, în încercarea de a se sinucide şi a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta şi a dus-o la Spitalul Municipal Timişoara, sub escortă.

Astăzi, Oana Neţ iva fi transferată la Clinica de Psihiatrie din Timişoara.

Sursa:observator.tv

Loading...