DEZASTRU pentru un CÂNTĂREŢ CELEBRU în România. A RECIDIVAT şi e la un pas să ajungă în PUŞCĂRIE

Infracţiunile comise în şir de un cântăreţ român şi care i-au adus nu mai puţin de cinci condamnări, riscă să îl ducă pe acesta în puşcărie. Cântăreţul Raoul s-a ales cu un nou dosar, pentru aceeaşi faptă penală.

Artistul Raoul, pe numele său de inculpat Borlea Rareş Cornel, are şanse mari să ajungă după gratii, fiind trimis în judecată pentru că a condus un autoturism, asta deşi avea permisul suspendat.

Surse din cadrul IPJ Brăila- judeţul în care a avut loc fapta penală judecată în prezent – au dezvăluit că artistul a fost prins în toiul nopţii, pe un drum european, în urmă cu doi ani, la volanul unei maşini, informează Spynews.ro.

„Pe 9 noiembrie 2015, în jurul orei 00.40, lucrătorii Serviciului de Poliţie Rutieră din cadrul IPJ Brăila l-au depistat pe conducătoul auto în cauză, care la data respectivă avea 36 de ani, şofând pe Drumul European 584, în localitatea Vărsătura, având permisul de conducere suspendat”, au precizat sursele.

Dosarul a ajuns la Parchetul Brăila, iar procurorii l-au trimis în judecată abia luna trecută, după mai bine de doi ani.

„Există două cauze care puteau genera această întârziere, la unitatea noastră de Parchet: volumul mare de muncă, fiindcă sunt foarte puţini procurori, sau faptul că inculpatul s-a sustras cercetării penale. Unii inculpaţi refuză să se prezinte, alţii sunt plecaţi foarte mult din ţară…”, a explicat pentru sursa citată un reprezentant al Parchetului Brăila.

Loading...