cinci-1441537668-1

Daca inainte cu cateva luni cereau ajutorul europenilor, dorind sa scape de „chinurile” din tarile de origine, acum refugiatii isi arata adevarata fata. Fara pic de rusine, fara a le pasa de ce lasa in urma, refugiatii care au stat intr-o tabara din Austria, au lasat in urma lor gunoaie imense, mizerie si un miros de nedescris.

Oamenii din zona sunt revoltati si declara ca nu se asteptau la una ca asta. „Nu noi am fost de acord sa vina ei aici. Pe noi cine ne-a intrebat? Cineva a luat toate deciziile in numele nostru!”, a spus un localnic. Mizeria lasata in urma de imigranti va fi stransa de austrieci. Bineinteles ca este o pierdere de timp sa ceri acum ca cineva sa plateasca pentru toate aceste necazuri. De parca i-ar pasa cuiva.

trei-1441537656

VEZI SI: SONDAJ DE OPINIE: REFUGIATII ar trebui sa ajunga si in Romania? SUA critica tarile care refuza imigrantii. Iata replica lui CIOLOS

Daca tot erau atat de afectati ca au fost nevoiti sa isi paraseasca tara, daca le era atat de greu, cum de au fost in stare sa faca haosul acela si cum de au plecat cu usurinta? Tabara era formata din 1.500 care au plecat cu autobuzele in diferite centre amenajate în Viena, Austria Inferioară și Austria Superioară. Acesti refugiati nu vor fi opriti de nimeni daca isi doresc sa ajunga in Germania.

Loading...
loading...