Dezvăluire BOMBĂ despre Viorica DĂNCILĂI! Detalii INCREDIBILE

Aflată în una dintre cele mai bogate țări din lume, premierul Viorica Dăncilă a prezentat proiecte de investiții de pe vremea lui CEAUȘESCU!Aflată la un forum de afaceri organizat la Doha, în Statul Qatar, premierul Viorica Dăncilă a prezentat o broşură cu proiecte iniţiate încă de pe timpul lui Ceauşescu, dar şi un film de prezentare a proiectelor pregătite de Romania pentru a fi dezvoltate in parteneriat public privat, scrie adevarul.ro.

Printre proiecte se numără unele de miliarde de euro, precum autostrăzi, aeroport în sudul Bucureştiului, canalul Dunăre-Bucureşti, canalul de irigaţii în Bărăgan, dar şi Tarniţa-Lăpuşteşti, spitale, resort de lux în Costineşti, pârtie de ski în Făgăraş etc.

Canalul Dunăre-Bucureşti a fost plănuit pentru a face posibil transportul naval între capitala României şi Marea Neagră prin intermediul Dunării. Lucrările de executare au început în 1986.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a prezidat, miercuri, un forum economic organizat la Doha cu prilejul vizitei sale oficiale în Statul Qatar, context în care a prezentat principalele oportunităţi de investiţii din România în domenii precum infrastructura, agricultura, turismul şi sănătatea.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, evenimentul a reunit numeroşi oameni de afaceri qatarezi, a căror delegaţie a fost condusă de prim-vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Qatar, Mohammed bin Ahmed Bin Towar Alkuwari.

Forumul economic a urmărit promovarea proiectelor în parteneriat public-privat aprobate de Guvernul României, precum şi analizarea perspectivelor cooperării bilaterale româno-qatareze, cu accent asupra colaborării economice şi investiţionale, precizează Guvernul.

Premierul român a punctat interesul de a aprofunda şi diversifica raporturile economice, inclusiv prin consolidarea relaţiilor între mediile de afaceri din cele două state. De asemenea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat recenta reglementare şi implementare a legii parteneriatului public-privat, care deschide noi oportunităţi de cooperare economică între România şi partenerii săi, se arată în comunicat.

Şeful Executivului român a evidenţiat faptul că Statul Qatar este un partener comercial important al României în regiunea Golfului, ea prezentând ”principalele oportunităţi de investiţii din România”.”Totodată, a încurajat activ oamenii de afaceri qatarezi să investească în sectoarele de interes din ţara noastră, precum infrastructura, agricultura, turismul şi sănătatea, prezentând o serie de proiecte prioritare. În acest sens, premierul român a evocat poziţia geo-strategică a ţării noastre şi parcursul ascendent al economiei româneşti, din ultimii ani, ca argumente care să susţină atractivitatea pieţei investiţionale româneşti”, precizează sursa citată.