Dezvăluire șoc: Gabriela Firea se retrage de la Primăria Capitalei!

Gabriela Firea nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. Aceasta a rămas fără sprijin politic, chiar într-un moment în care se afla în plină ascensiune. Odată ce a întors armele împotriva lui Liviu Dragnea, primarul Capitalei și-a cam încheiat socotelile în PSD sau cel puțin atât timp cât la conducerea partidului se află liderul actual.

Gabriela Firea a mărturisit într-o postare pe facebook că a avut probleme de sănătate, dar că după intervenţia chirurgicală suferită este bine. Din păcate, stresul şi-a spus cuvântul, iar acum conform consilierului PNL, Ciprian Ciucu, aceasta s-ar pregăti să ia o pauză, probabil pentru a se reface. Mai mult decât atât, cea care ar urma să o înlocuiască ar fi prietena sa, Speranţa Clilşeru. Pe ea a dorit Liviu Dragbea să o facă responsabilă pentru violenţele de la protestele din 10 august şi să o destituie. Acum Gabriela Firea pare că vrea să-i arate că deşi este nevoită să se retragă o perioadă, nu renunţă la lupta.

Desigur asta în condiţiile în care informaţiile furnizate de Ciprian Ciucu se confirmă.

„Funny: mă sună pe mine ziariştii să mă întrebe dacă ştiu ce s-a întâmplat cu Firea (PSD), de a dispărut din peisaj.

După ce a călărit 2 ani şi jumătate presa, acum lumea e mirată că a dispărut în ceaţă. Nu ştiu unde e, nici ea şi nici viceprimarii ei.

Știu doar că pregătea un document, dispoziţie de primar, prin care-şi delega marea majoritate a atribuţiilor de primar Speranţei Cliseru, (reintoarsa la PMB) pentru un an. #undeeprimarul?”, a scris Ciucu pe pagina lui de facebook.

Loading...