Dezvăluire ȘOCANTĂ! Asasinarea lui John Lennon era cunoscută cu două luni înainte

Gloria Hiroko Chapman, soţia asasinului lui John Lennon, a dezvăluit că Mark Chapman i-a spus cu două luni înainte de a comite fapta că avea de gând să îl ucidă pe muzicianul britanic, scrie news.ro.

Dezvăluirea a venit odată cu o nouă încercare a lui Chapman de a fi eliberat condiţionat, după ce a fost refuzat în mai multe rânduri.
Potrivit The Mirror, femeia a susţinut că soţul ei nu a dus la capăt ameninţarea pentru că o iubea. Tabloidul mai scrie că ea a insistat pe ideea că soţul ei a renunţat la pistolul pe care voia să îl folosească.

Vorbind despre soţul ei înaintea celei de-a zecea înfăţişări în faţa comitetului de eliberare condiţionată, Gloria Chapman a spus: „Nu contează cât a stat Mark în închisoare, îl voi aştepta”.

Lennon avea 40 de ani când a fost împuşcat şi ucis de Chapman, pe 8 decembrie 1980, în faţa locuinţei din New York. Chapman a fost iniţial condamnat la 20 de ani de închisoare.

Gloria Chapman a spus că, în momentul în care a aflat vestea morţii lui Lennon, a ştiut că soţul ei este făptaşul: „Am ştiut că este Mark? Cum am ştiut? Două luni înainte, Mark a călătorit la New York. S-a întors acasă speriat şi mi-a spus că, pentru a-şi face un renume, plănuise să îl ucidă pe John Lennon. Dar mi-a spus că dragostea mea l-a salvat”.

Loading...