Dezvăluiri despre arestarea Elenei Udrea: „I s-a garantat, de o structură oficială, că acolo va fi bine pentru ea”

Elena Udrea, „o stea autentică” așa cum o numește jurnalistul Ion Cristoiu, se află în arest în Costa Rica de o săptămână. Maestrul a comentat șirul celor mai spectaculoase evenimente legate de ea pe meleagurile Americii Centrale și a lansat ipoteze interesante.

Maestrul Ion Cristoiu a făcut dezvăluiri uluitoare, miercuri seară, la TVR 1, despre cea mai spectaculoasă arestare din 2018, care, de fapt, după cum spune tot el, nu a fost tratată ca o știre bombă de presa din țară.

„În momentul în care au fost reținute de pe stradă, Alexandrov (iubitul Elenei Udrea n.r. ) și avocații de aici au încercat să ne convingă că a fost o greșeală. Ea nu a cerut asistența Ambasadei noastre din Mexic, ceea ce înseamnă că ori e orgolioasă, ori se teme că cineva de la Ambasadă va transpira la presă…”, a spus jurnalistul. „Ele nu au fost reținute și arestate pentru o faptă comisă acolo, ci pentru extrădare! Nu există nicio alertă de cod roșu pe Interpol. Este clar că li s-a garantat, de către o structură oficială, că acolo va fi bine pentru ele”, a mai declarat Ion Cristoiu.

Azil temporar de refugiat, un fals?

Jurnalistul a continuat lansând ipoteze interesante: „După ce a ajuns Elena Udrea acolo, ne tot arăta la pe la TV că i s-a dat azil temporar provizoriul. Ce o apuca să facă asta? Nu conta pentru români. Acum ne dăm seama că nu avea”.

Ce se află în spatele filmării Interpol
„Reținerea ei cu filmarea e ciudată. Este o reținere după patentul binomului, folosirea tuturor ingredientelor pentru ca nicio televiziune din lume să nu evite subiectul. Luarea de pe stradă dă impresia de forță, de acțiune”, a explicat Cristoiu.

Udrea, miză într-o răfuială a serviciilor secrete

Maestrul a găsit o explicație pentru arestarea lui Udrea și printre forțele de stat. „Există posibilitatea ca un serviciu din România să fie legat de plecarea lor. O filieră care totuși a lăsat-o să-și ducă niște bani acolo… Și nu este exclus, uitându-ma și la tv, să fie vorba despre o răfuială la SIE”.

„Este o ciudățenie această arestare. Divizia presei nu a jubilat. „Iată brațul lung al legii”. Nu am văzut decât știri seci. Asta înseamnă că dacă ar fi aduse, ele nu servesc lui Iohannis sau PSD-ului. Ar folosi extraordinar regimului Dragnea, PSD-ului. Ele aparțin regimului Băsescu. Spectacolul pe care îl oferea românilor, cu interviuri, era o lovitură dată Guvernului Dăncilă, nu lui Iohannis. Guvernul lăsa impresia că până și coruptele lui Traian Băsescu se bucură cu nonșalanță…”

Loading...