Viaţa în închisoare nu este uşoară şi a dus multe depresii pentru deţinuţi. Sile Cămătaru a povestit atât despre drama lui, cât şi despre gândurile negre ale afaceristului Dorin Cocoş.

Tatăl lui Alin Cocoş se pare că duce o viaţă de coşmar după gratii. După ce a ieşit din închisoare, Sile Cămătaru a făcut dezvăluiri neaşteptate despre omul de afaceri. Potrivit celor povestite de interlop, Dorin Cocoş ar fi vrut să se se sinucidă.

Chiar un personaj care avea gânduri necurate, iar eu l-am readus la normal, este Cocoş, domnul Dorin Cocoş. Voia să îşi pună capăt zilelor, iar eu i-am dat speranţa în el şi puterea şi i-am zis <>. Bine, el e închis acum, dar ajunsese într-un moment în care nu mai vrea nimic, decât moartea”, a declarat Sile Cămătaru la „Agenţia VIP”.

Interlopul a mai vorbit şi despre cât de grea a fost pentru el perioada în care a stat în închisoare şi cum a reuşit să reziste necazurilor.

„A fost greu, normal, am avut încercări foarte mari. În afară de moarte nu cred ca există ceva mai urât decât să stai închis. Te transformi într-un animal. (…) Printre altele făceam şi sport, este un mod de a te menţine la închisoare, să te mentii mai bine. Citeam. Le mai vorbeam detinuţilor de Dumnezeu, mai vorbeam de diverse credinţe, de familie, de copii”, a mai spus Sile Cămătaru.

Dorin Cocoș a fost găsit vinovat pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, instanţa dispunând în cazul lui o pedeapsă de doi ani și patru luni, plus confiscarea a 9.000.000 de euro.

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...