DEZVALUIRI EXPLOZIVE. Se pregateste OPERATIUNEA URAGANUL. DRAGNEA,PONTA si alti MEMBRI GREI din PSD vor fi DEBARCATI

La câteva luni distanţă de la protestele din primăvară, după adoptarea OUG 13, românii se pregătesc să iasă din nou pe străzi. De data aceasta, modificarea Legilor Justiţiei, propusă de coaliţia PSD-ALDE în Parlament, a generat mobilizarea. Pe reţelele de socializare sunt anunţate proteste pentru duminică seara, atât în Piaţa Victoriei din Capitală, cât şi în numeroase oraşe din ţară, precum şi în străinătate, aproximativ 10.000 de oameni fiind aşteptaţi doar la Bucureşti. Totuşi, se pare că această reacţie în lanţ nu este deloc întâmplătoare…

Despre aceste mişcări sociale, fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, crede că reprezintă opera unor interese obscure, în spatele cărora se află oameni importanţi ai Binomului SRI-DNA, care vor să deturneze atenţia românilor pentru a-şi atinge propriile obiective meschine.

De trei-patru săptămâni, duduie furnalele din Stirbey Vodă. Se pregătește contraatacul final.

După porc… urmează circul. Haideți să îi stricăm statului paralel surpriza și planul.

Diseară, TFL-iștii vor ieși în piață. Ca la un semnal. De mâine, in urmatoarele saptamani, Statul paralel condus de PFA Kovesi va trece la asaltul final asupra listei negre a opozanților.

Nume multe. Nume mari. Printre care: Dragnea-Teldrum, Ponta (PFA Kovesi este neagră după povestea cu porcul), Oprea (pentru a șterge amintirea sufrageriei), Nițu, Tobă, Udrea și campaniile electorale și mulți alții, ceva ANRP-uri noi. Praf în ochi. Dar și dosare vechi de 3-4 ani aruncate pe piață împotriva opozanților:

– Împotriva celor care au îndrăznit să propună legi noi, – Împotriva celor ce au vorbit despre sufragerii și porci, – Împotriva celor ce au scos la lumină statul paralel,

– Împotriva unui partid care deranjează (dosarele strânse sunt deja despre toți membrii CEx), – Împotriva oricărei forme de opoziție la abuzurile din ultimii ani. – Și împotriva porcului de la T14 dacă s-ar putea. – Împotriva celor care nu au spus încă nimic sau a multor lucruri ce nu au fost spuse, dar vor fi spuse in curand. Iar acel nimic va face ca sufrageria să pară o plimbare în parc.
O țară nu poate să se dezvolte sau să evolueze sub imperiul răului, al fricii și al listelor negre. Statul paralel nu înțelege că a pierdut. Seamănă din ce în ce mai mult cu Ceaușescu în noiembrie 1989.

Lupta finală se apropie și sunt convins că oamenii acestei țări vor ca imperiul răului, al fricii și al listelor negre să se termine”, a scris Dragomir în noua postare.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns