DEZVALUIRI HALUCINANTE despre AVEREA SECRETA a MAICII TEREZA

Gianluigi Nuzzi, un jurnalist italian, a făcut nişte dezvăluiri cutremurătoare în cea mai recentă carte a sa. Acesta susţine că ar deţine informaţii compromiţătoare despre diferite infracţiuni comise la Vatican.

Omul din spatele scandalului „Vatileaks”, continuă seria în care oferă informații din interiorul Vaticanului, într-un volum pe care l-a trimis și procurorilor, spunând că oferă dovezi privind săvârșirea de numeroase infracțiuni în Vatican.

Jurnalistul susţine despre Maica Tereza că ar fi avut numeroase conturi în lire și valută la Banca Vaticanului.

Canonizată în 2016, Maica Tereza ar fi avut atât de mulți bani, încât dacă i-ar fi retras, ”banca ar fi riscat falimentul”. Maica Tereza era un client atât de important, încât toate vizitele sale la bancă se făceau în secret, în vremuri în care majorității femeilor le era interzis să dețină acolo conturi în nume propriu.

Cartea scrisă de Gianluigi Nuzzi este intitulată „Păcatul Originar” şi vorbeşte despre abuzurile sexuale la care ar fi supusşi băieţii de altar. De asemenea, cartea acoperă şi un alt subiect intens discutat în toată lumea, anume, moartea Papei Ioan Paul I. Despre acesta se spune că ar fi fost ucis, dar în care, jurnalistul menţionează că Papa ar fi murit din cauza „poverii insuportabile a corupției și mizeriei de care ar fi trebuit să se ocupe”.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns