DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Rareș Bogdan RUPE TĂCEREA. De ce a fost AUDIAT la DNA Brașov

Rareș Bogdan a făcut referire, duminică seara, despre episodul relatat de Cozmin Gușă în care prezentatorul TV a fost audiat la DNA.Realizatorul Realitatea TV a relatat în detaliu cum a decurs audierea, dar mai ales, motivul pentru care acesta a fost chemat la DNA Brașov.

Rareș Bogdan povestește că se afla în vacanță la Poiana Brașov, unde schia împreună cu fiul său. Prezentatorul s-a întâlnit într-un restaurant cu doi inculpați într-un dosar afla în lucru la DNA și care nu aveau voie să comunice cu el.Pentru că Rareș Bogdan i-a salutat pe cei doi, a fost chemat la audieri pentru a da detalii despre eveniment.

„Am primit un telefon de la DNA Brașov și am fost invitat să stau de vorbă cu procurorul care am înțeles că este chiar șeful de acolo, nu mai țin minte exact. M-am dus cu mașina. Am intrat în DNA Brașov pe o vreme groaznică: ningea, ploua, burnița. Am intrat, am stat de vorbă cu procurorul. M-a întrebat dacă am transmis ceva. Am răspuns că nu, eu sunt un om civilizat: l-am salutat. Omul s-a ridicat în picioare și m-am dus și l-am salutat. Erau vreo câteva zeci de oameni în restaurant. Procurorul mi-a zis că pe urmă am venit și am vorbit și cu celălalt inculpat din dosar, iar ei nu au voie să se întâlnească. Am răspuns că l-am salutat și pe acela. Eu dacă intru undeva, nu mă intereseaza ce legătură este între cei doi, eu salut și pe unul și pe altul. I-am zis că nu am transmis nici o informație și a fost totul în regulă” a declarat Rareș Bogdan.

Loading...