DEZVALUIRI INCREDIBILE facute de fostul sef al Sectiei 18 de Politie legate de POLITISTUL PEDOFIL


Viorel Radu, fostul șef al Secției 18 din Capitală, secția unde a fost adus cazul lui Eugen Stan, din decembrie 2016, face dezvăluiri incredibile în acest caz.

Potrivit lui Viorel Radu, Eugen Stan a fost prins de polițiști, în flagrant, în scara blocului unde a agresat o femeie. Polițistul a fost luat de la bătaie de rudele femeii, care au sunat și la 112.
”Eugen Stan a fost prins de către martorii oculari care de altfel au fost audiați în aceeași noapte, a fost condus la sediul secției de poliție de agenții de poliție, iar atunci a fost legitimat și s-a stabilit, cu certitudine, că era agent de poliție, la Brigada Rutieră”, a spus fostul șef al Secției 18 din Capitală.

Acesta a adăugat că informațiile privind acel incident au fost transmise către dispeceratul Poliției Capitalei încă din acea noapte, ele ajungând la toate structurile din municipiul București.

„Nota telex a fost transmisă în aceeași noapte, iar într-o rubrică se specifica faptul că este vorba despre un agent de poliție. Nota a ajuns la dispeceratul poliției Capitalei și a fost diseminată tuturor structurilor din municipiul București”, a declarat Viorel Radu la Antena 3.

Viorel Radu a confirmat, de asemenea, că propunerea de clasare a cazului a venit de la Secția 18, de la lucrătorul care a instrumentat cauza, dar nu a putut certifica faptul că unele dintre motivele pentru care s-a decis clasarea cazului ar fi fost că Eugen Stan era beat și că era bolnav de diabet.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns