DEZVALUIRI-SOC. Cat PLATEA POMOHACI pentru o PARTIDA de AMOR.

Noi dezvăluiri șocante în cazul preotului Cristian Pomohaci, cel care este acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor.

Mi-a fost client, a venit cu un băiat de 17 ani. Am fost într-un regim hotelier. Nu mi-a spus cine este la început. M-a întrebat dacă accept doi băieţi în locaţie, domn părinte mi-a devenit client fidel şi să nu vorbesc despre chestia asta. Am aflat apoi că băiatul avea 17 ani.

Mă suna… 15 milioane pentru două persoane o jumătate de oră. Atât am primit. Te sună pe număr, de pe site-ul de escorte”, a spus acesta

După Flavius ,primul copil abuzat de către acesta a mărturisit că i s-a cerut să întrețină relații sexuale cu acesta contra cost, o altă victima și-a făcut curaj și a povestit într-o emisiune TV coșmarul prin care a trecut. Acum, un transsexual pe nume Geanina a povestit detalii cutremurătoare despre acest om.

De la ce a pornit totul?

Cristian Pomohaci, unul dintre cei mai controversați preoți din România, este implicat într-un scandal de natură sexuală care depășește limitele celei mai bolnave imaginații.

În jurul acestui preot s-a creat o aură de vedetă adevărată. Despre el se știe că practică ritualuri de exorcizare, că este lacok și că are averi inimaginabile. Că desfide orice autoritate clericală și că nu răspunde nimănui dintre liderii Biserici Ortodoxe Române

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns