Procurorii nu stiu cum sa mai actioneze. Au un caz socant, in fata caruia au amutit. O mama criminala din Sibiu si-a fiert baietelul in soda caustica. A fost ajutata de concubinul ei si de rudele acestuia. Ca sa isi scape iubitul, a mers la cel mai apropiat magazin, de unde s-a aprovizionat cu 5 pungi de soda caustica.

Detaliile i-au socat pe anchetatori. Femeia si-a fiert propriul copil, facand supa din el. Fara vreun sentiment de compasiune, regret, mila, femeia a vrut cu orice pret sa scape de trupul fragil al baietelului.

A descris acea zi de groaza, de dimineata pana seara. Dupa ce a pus pe foc cazanul cu trupul copilului, a mers la masa cu rudele concubinului, a baut si a ascultat muzica. Din cand in cand mergea sa amestece in cazan pentru ca trupul celui mic parca refuza sa se descompuna.

VEZI SI: SOCANT: O TIGANCA SI-A CONGELAT GEMENII (VIDEO)

Este de necrezut cum o mama a reusit sa faca o astfel de nenorocire. Totul s-a intamplat in 2013. Femeia a fost eliberata, dat fiind faptul ca avea calitatea de martor denuntator. La scurt timp dupa ce a ajuns acasa, femeia a inceput sa posteze pe siteurile de socializare numeroase mesaje de dragoste care faceau referire la concubinul ei. Practic el a omorat copilul. In continuare, femeia s-a ocupat de trupul micutului, facand totul ca acesta sa dispara.

Detalii au iesit la iveala la scurt timp de la inceperea investigatiilor: cei doi se intorsesera din Germania. Acolo consumau des canabil si alte droguri. Se pare ca erau dependenti si de alcool si aveau o viata dezechilibrata.

VEZI SI: CAZ SOCANT:A ucis-o ca sa ii ia copilul din pantece!

Loading...
loading...