DEZVALUIRI SOCANTE din AREST.Practici ATROCE la Targsor si Rahova: „M-au TĂIAT pe picioare”

Medana Spanache aduce informații șocante din arest. Conform informațiilor oferite de femeie, aceasta a fost supusă unor practici atroce în penitenciar, pe care oricine le-ar considera inumane.

„M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat de mâini și de picioare, m-au înțepat cu un pix, au vrut să-mi bage un fierbător încins în zonele intime”, a relatat Medana Spanache. Femeia a vorbit despre clipele de tortură pe care le-a trăit în penitenciarul Târgșor, unde a fost închisă în arest preventiv cu persoane condamnate pentru omor deosebit de grav, conform DC News.

„Au refuzat să mă mute din cameră”, a relatat Spanache, susținând că membrii conducerii penitenciarului nu au crezut relatările ei.

Totuși, într-un final, a fost mutată într-un alt penitenciar, la Rahova, pentru a urma ore de fizioterapie, din cauza problemelor de sănătate.

„Trebuia să fac fizioterapie, însă fizioterapeutul de acolo, în ceea ce le privește pe femei, nu putea să le facă tratamentul decât dacă-l țineau de penis, i-am spus că refuz să fac acest lucru, era un aparat cu ultrasunete care m-ar fi ajutat însă nu mi-a mai făcut acest procedeu pentru că am refuzat să-l ating. I-am explicat directorului spitalului despre ce e vorba și ca răspuns m-a mutat seara la Târgșor. Mă acuză de înșelăciune, fals și uz de fals. Nu am luat niciun ban, știu cine i-a luat, am făcut un denunț, a fost clasat”, a povestit femeia.

Sursa:evz.ro

Loading...