DEZVĂLUIRILE care aruncă în aer FAMILIA REGALĂ: Ascunde durere! Este terifiată


Tatăl lui Meghan Markle face noi declarații controversate după ce a fost protagonistul unui scandal de proporții cu puțin timp înainte ca fiica sa să se căsătorească cu Prințul Harry.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Thomas Markle, a susținut că proaspăta Ducesă de Sussex nu are un început de căsnicie prea roz și că aceasta este de-a dreptul terifiată de responsabilitățile pe care le are din momentul în care a devenit parte a familiei regale britanice.
Deși în toate aparițiile sale publice Meghan afișează un zâmbet larg, tatăl ei susține că surâsul ei asunde, de fapt, multă durere.

“Mă uit mereu în ochii, mă uit la fața ei. Eu îi cunosc zâmbetul și nu-mi place deloc cel pe care îl văd acum. Este un zâmbet care ascunde durere. Cred că este extrem de stresată și asupra ei este o presiune uriașă, pare terifiată”, a declarat Thomas Markle.

Acesta a spus și că fiica sa este nemulțumită de hainele pe care trebuie să le poarte de când a devenit ducesă.
“Parcă ar fi anii 1930 cu rochii care să depășească genunchiul. Știu că lui Meghan nu-i plac aceste ținute”, a mai declarat tatăl lui Meghan Markle.

Loading...