DEZVALUIRILE unei cunoscute CLARVAZATOARE. „CERC de FOC” in ROMANIA, REVOLUTIE mai mare ca in „89 si Al Treilea Razboi Mondial

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut dezvăluiri incendiare, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3, despre ce se va întâmpla cu România în perioada următoare și despre izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial.

„Rușii sunt cu ochii pe noi pentru Deveselu, am primit un mesaj în care fug oițele de la Deveselu”, a declarat clarvăzătoarea în emisiunea „Voi cu Voicu”.

Seria de dezvăluiri înfricoșătoare despre viitorul țării noastre a continuat, Maria Ghiorghiu precizând că în România va urma o revoluție mai mare ca cea din 1989.

„Am scris și în 2016 ca Revoluția din 89 a fost o revolutie de catifea, am văzut proteste peste tot și în București. Vor fi și morți și răniți. România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție. Sunt și vor fi influențe externe. Tot ce se întâmplă, duce spre o revoluție”, a spus Maria Ghiorghiu.

În ceea ce privește Al Treilea Război Mondial, clarvăzătoarea susține că acesta este inevitabil.

„Al Treilea Război Mondial va fi inevitabil. Iisus vine după Al Treilea Război mondial. Va veni ca pe oamenii buni să îi ia în cer, pe cei răi îi va pedespi, pe morți îi va învia. Dar nu va fi sfârșitul lumii. Apocalipsa nu va veni. România va fi încercuită de un cerc de foc. Când vor zbura avioanele, OZN-urile vor fi pe cerul nostru, era plin, tot ce trecea și trebuia să cadă, toate erau prinse. Vor interveni extratereștrii”, a mai spus clarvăzătoarea.

De asemenea Maria Ghiorghiu reiterează ideea potrivit căreia incendiul de la Colectiv nu a fost unul întâmplător.
Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns