„DIAMANTUL ROZ” i-a incaierat pe fratii CORDUNEANU. Se pregateste un adevarat MACEL

După ce a fost arestat, Adrian Corduneanu, zis „Beleaua” sau „Power”, a luat foc de gelozie atunci când a aflat că soți lui Ramona are avea un nou iubit.
Concret, temut interlop jură din închisoare răzbunare după ce a auzit că fratele său Costel, zis și „Bad Boy” pentru că aceasta iar fi…corupt soția, scriu jurnaliștii de la Cancan.ro.

Surse apropiate de temutul clan al Cordunenilor au dezvăluit că Ramona a fost plecată de acasă, aşa cum chiar Costel recunoştea, iar acum soţia lui Adrian, supranumită „Diamantul roz”, îşi aşteaptă judecata în familie.

Oamenii spun că acest conflict s-ar putea sfârși cu o baie de sânge în cel mai temut clan din Moldova, Adrian jurând răzbunare din arest, potrivit sursei citate. În trecut, Costel Condurățeanu spunea că nu se teme de fratele său deoarece el ştie să se apere. Iar istoria o confirmă, având în vedere că acesta a fost campion mondial la cadeţi şi vicecampion european la lupte libere. A şi participat la două ediţii ale Jocurilor Olimpice, la Barcelona în 1992 şi la Atlanta, în 1996.

Costel Corduneanu admitea că Ramona a plecat de acasă, dar nega că ar fi fost ameninţat de fratele lui, Adrian. „Nimic nu este sigur. Poate e o depresie. Ea a dispărut, e plecată de vreo cinci zile de acasă, nu ştim unde e. Cum să mă ameninţe pe mine?c. Astea sunt nişte informaţii false. Să lăsăm timpul, să vedem. E greu să mă ameninţe pe mine, fiindcă ştiu să mă apăr”, a declarat Costel Corduneanu, pentru sursa citată.

Ramona însă neagă faptul că a fost plecată, iar mama ei spune că totul ar pleca de la o femeie de afaceri din familie care i-ar vrea răul fiicei sale. „Ramona a avut clinciuri cu această femeie. Noi nu mai vrem să avem tangenţă cu fraţii. Copiii nu mai vrem să aibă de-a face cu aşa ceva”, ne-a spus soacra lui Corduneanu.

Loading...