DIICOT la usa MEDICULUI MIHAI LUCAN,din Cluj. Se pare ca acesta ar fi ACUZAT de INFRACTIUNI ECONOMICE. In trecut profesorul a fost acuzat si de trafic de organe


Procurorii DIICOT și polițiștii de la Investigații Criminale au descins acasă la profesorul Mihai Lucan, fost director al Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj Napoca.

În afara de locuința lui Lucan, care este una foarte luxoasă, mai sunt percheziționate alte patru locații, trei locuinățe și clinica Lukmed, care este tot a profesorului Lucan.

Din primele informații furnizate pe surse, acuzațiile aduse lui Lucan sunt extrem de grave și vizează infracțiuni economice dar și infracțiuni din altă natură, în trecut existând la adresa profesorului și acuzații de trafic de organe. Lucan nu a vrut să deschidă uşa. După ce jandarmii au vrut să o spargă, uşa locuinţei a fost deschisă de Ciprian Lucan, fiul profesorului, fiind şi acesta conferenţiar la IUTR Cluj.

Interesant este că acum 23 de ani, Mihai Lucan a ajuns în Cluj Napoca într-un trabant şi cu o valiză de haine. În timp, a devenit un om extrtem de bogat, construind o casă cu piscină, având şi alte proprietăţi.

În urmă cu câteva luni, DIICOT Cluj a efectuat o altă percheziție la Instititul de Urologie și la clinica Lukmed de unde au ridicat mai multe documente. Atunci acuzațiile aduse profesorului erau de ordin economic, fiind acuzat că a devalizat IUTR Cluj în faviarea clinicii private Lukmed SRL.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns