Din CULISELE RECEPTIEI de la COTROCENI. CINE a fost MARELE ABSENT

Aproximativ 600 de persoane au participat, vineri, la recepţia oferită de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Naţionale. Printre cei care au participat la recepţie s-au aflat foştii preşedinţi Traian Băsescu şi Emil Constantinescu, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, procurorul general Augustin Lazăr, preşedintele CCR, Valer Dorneanu, ambasadori, reprezentanţi ai MApN, MAI şi ai cultelor religioase. Marele absent al de la recepție a fost premierul Mihai Tudose.

De asemenea, printre cei care care au participat s-au numărat preşedintele PNL, Ludovic Orban, preşedintele USR, Dan Barna, parlamentari ai celor două formaţiuni, dar şi Eugen Teodorovici (PSD) şi Daniel Constantin (neafiliat).

Şeful statului a susţinut un discurs la recepţie, iar ulterior s-a salutat cu câţiva participanţi şi s-a retras. Laura Codruța Kovesi s-a întreținut cu Augustin Lazăr și ambii au vorbit cu Hans Klemm, ambasadorul SUA, potrivit reporterilor antena3.

În sală au fost prezenți și foștii președinți Emil Constantinescu și Traian Băsescu. Singurul ministru prezent la Cotroceni a fost ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu. La recepție a fost prezent și senatorul PSD Orlando Teodorovici, care a discutat cu reprezentanții BNR. Al doilea PSD-ist de la recepție a fost Daniel Florea, primarul sectorului 5. În sală au fost prezenți și foștii președinți Emil Constantinescu și Traian Băsescu.

Loading...

Lasă un răspuns