divort

Un alt divort a fost anuntat in urma cu putin timp. Brigitte Sfat a anuntat pe contul ei de socializare ca v-a divorta de Ilie Nastase. Spune ea, si aceasta decizie a fost luata tot de Ilie Nastase, care se pare ca lua mai mereu decizii in cuplu iar frumoasa Brigitte se simtea pusa pe locul doi.

„Am probleme de sănătate, şi nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut o, ca de obicei, el.”, a scris vedeta pe facebook.

La inceputul verii, vedeta a marturisit tot pe contul de socializare ca este bolnava, descoperind ca in interiorul corpului exista doua tumori pe care trebuie sa le indeparteze rapid. Tot atunci a cerut scuze mamei, fostului sot, copiilor si chiar si sotiei actuale a fostului ei sot, deoarece nu le-a acordat destula atentie sau i-a acuzat pe nedrept in trecut.

VEZI SI: ANDREEA ESCA a dezvaluit: „Da, m-au batut.”

Divortul vine in urma unor nemultumiri ale vedetei fata de Ilie. Acesta se pare ca ii acorda din ce in ce mai putina atentie, Brigitte aparea mai tot timpul singura la diverse intalniri mondene. Mai mult decat atat, se pare ca atunci cand a fost internata, Ilie o vizita rar si numai atunci cand venea pentru tratament.

Loading...
loading...