A murit Gabriel Simionov, un jucător rapidist care a jucat și în prima ligă pentru Politehnica Iași. Avea 62 de ani și a fost ucis de o insectă.

„Avea un băiat, mare, aflat pe picioarele lui, din prima căsătorie și o fetiță din cea de-a doua. Visa la ziua în care va ieși la pensie pentru ca apoi să se poată dedica de-a întregul marii sale pasiuni, pescuitul. Mergea adesea la diverse concursuri, în diverse zone piscicole din țară, fiind și arbitru calificat. Și își văzuse visul împlinit, căci de doi ani se pensionase și așa cum își propusese era mai mereu în preajma bălților, râurilor și altor locuri unde era și pește. Numai că, ceasul rău, tocmai în mijlocul pasiunii sale avea să-și găsească sfârșitul! Înțepat de o insectă, a intrat în șoc anafilactic, nemaiputând fi resuscitat”.

„Chiar dacă a avut o carieră destul de scurtă la nivelul primului eşalon, a fost la un moment dat un jucător de perspectivă, fiind selecţionat în reprezentativa U23, iar la Politehnica Iaşi a alcătuit o linie de mijloc redutabilă alături de doi monştri sacri ai fotbalului de pe Copou, Mihai Romilă şi Vasile Simionaş,” mai adaugă Răzvan Toma.

Sursa:evz.ro

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...