DOLIU în fotbal – Un celebru jucător s-a stins din viaţă

Fostul fundaș sârb,Goran Bunjevcevic, a decedat la 45 de ani, după ce a suferit un anevrism la sfârşitul lunii mai. Anunţul a fost făcut de Steaua Roşie Belgrad, echipă la care fotbalistul şi-a început cariera, informează Mediafax.

Decesul lui Bunjevcevic a şocat lumea fotbalului din Serbia. Fostul fundaş nu era cunoscut ca având probleme de sănâtate, el fiind ales în staff-ul Fedraţiei Sârbe de Fotbal, în 2016. Site-ul echipei sale de suflet, Steaua Roşie Belgrad, a anunţat evenimentul: „ În urma unui anevrism suferit pe 20 mai, Goran Bunjevcevic a decedat”.

Tottenham, echipă la care a cunoscut consacrarea, a postat un mesaj de susţinere pentru familie.

„Regretăm decesul lui Goran Bunjevcevic. Clubul este alături de familia şi prietenii săi”, a postat clubul londonez pe Twitter.

Vestea a fost primită şi de echipa Serbiei, care s-a aflat la Campionatul Mondial din Rusia. Naţionala a reuşit să câştige un singur meci, cu Costa Rica, iar Aleksandar Kolarov, căpitanul echipei, i-a dedicat victoria fostului fundaş.

„Îi dedicăm această victorie. Ne pare rău pentru nefericitul eveniment. Suntem alături de familia lui Goran”, a declarat Kolarov după aflarea veştii.

Bunjevcevic a evoluat pentru Tottenham în 51 de partide, ultimul meci având loc în 2005.

Loading...