DOLIU in LUMEA MEDICALA. VIATA unui CUNOSCUT MEDIC CHIRURG CURMATA intr-un CUMPLIT ACCIDENT la doar 37 de ani


Unul dintre cei mai apreciați medici chirurgi a murit într-un teribil accident rutier! Este vorba despre medicul sibian Laurențiu Beli, chirurg la Spitalul Clinic Județean Sibiu, în vârstă de numai 37 de ani. El a murit, sâmbătă dimineața, din cauza vitezei amețitoare cu care conducea mașina, un Volkswagen CC. Bărbatul, care era singur în mașină, nu a mai putut controla vehiculul și, în zona Hotelului Hilton, în față la Zoo, în Sibiu, a intrat într-un stâlp. Mașina s-a făcut praf, iar șoferul a murit pe loc.

Martorii la accident spun că bucăți din autoturism și motorul au ajuns la zeci de metri distanță de locul impactului. Tot ei arată că acul vitezometrului s-a oprit la 220 de km/h, ceea ce înseamnă că medicul circula cu o viteză mult mai mare înainte de impact, scrie www.tribuna.ro.

Potrivit polițiștilor rutieri, bărbatul venea dinspre Rășinari și se îndrepta spre Sibiu. Cauza accidentului a fost viteza neadaptată.

Evenimentul rutier a avut loc cu puțin înainte de ora 4, sâmbătă dimineața. Din cauza modului în care s-a produs, agenților le-a fost dificil să afle identitatea celui aflat la volan. Aceștia au reușit să îl identifice în cele din urmă, în jurul orei 5.

Loading...