DOLIU in LUMEA MUZICII. S-a stins din viata un CELEBRU ARTIST


Vic Damone a murit, duminică (11 februarie), la vârsta de 89 de ani. Celebrul cântăreţ american s-a stins din viaţa în urma unor complicaţii cauzate de o boală respiratorie. Născut cu numele Vito Farinola într-o familie italiană din Brooklyn, Damone s-a făcut cunoscut interpretând balade. Artistul era bun prieten cu Frank Sinatra.

Vic Damone a avut o carieră de peste 50 de an, timp în care a lansat peste 2.500 de înregistrări şi hituri precum „Again”, „You’re Breaking My Heart”, „My Heart Cries for You” şi „On the Street Where You Live”, potrivit news.ro. Pe lângă cariera muzicală demnă de invidiat, Damone a apărut în filme, emisiuni radio şi show-uri tv. Unul dintre filmele pentru care a colaborat a fost „An Affair to Remember” al lui Cary Grant, pentru care a cântat tema muzicală.

Damone a continuat să cânte chiar şi după ce a împlinit vârsta de 70 de ani, până în anul 2002, când a suferit un accident vascular cerebral. Artistul s-a retras în Palm Beach, Florida, alături de cea de-a cincea soţie a sa, creatoarea de modă Rena Rowan.

Sursa:cancan.ro

Loading...