Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a declarat ca partidul a pierdut voturi pentru ca Victor Ponta a sustinut in campania electorala Partidul Romania Unita (PRU). Social-democratii sunt nemultumiti de faptul ca Ponta le-a permis celor de la PRU sa ii foloseasa poza pe corturile si pliantele din campanie si ca fostul premier a declarat public, inainte de ziua votului, ca el sustine PRU.

De asemenea, alegatorii au primit SMS-uri semnate de Victor Ponta, cu textul „Dragi romani, Partidul Romania Unita trebuie votat pentru ca va ajuta PSD sa ajunga la guvernare. Votati Partidului Romania Unita”.

VEZI SI: La asta NU SE ASTEPTA PONTA. Huiduieli si injurii: „TRADATORULE, AI DAT PAMANT ROMANESC PENTRU MOSCHEE!”

„Da, mesajele pe care colegul nostru de partid Victor Ponta le-a transmis, pe parcursul intregii campanii electorale, au afectat scorul final. Noi, daca mai aveam un procent – sociologii spun acest lucru – puteam fi mai relaxati privind majoritatea”, a declarat Paul Stanescu, apropiat de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

El i-a transmis lui Ponta ca e „istorie” in PSD. „Asa e viata facuta, dintr- o data devii istorie. Ai fost, nu mai esti”, a mai afirmat Stanescu.

VEZI SI: PONTA sub control judiciar pentru TRAFIC de INFLUENTA! A mai primit o LOVITURA la scurt timp

Sursa: realitatea.net

Loading...
loading...