Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine o declaratie de presa, miercuri, 4 iulie 2018, la Platul Parlamentului din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Dragnea a intrat IN GURA PRESEI din cauza reacțiilor nervoase: ‘Un țărănoi, un mojic de clasă inferioară


Realizatorul B1 Tv Radu Banciu a vorbit în ediţia de joi despre reacțiile nervoase ale lui Liviu Dragnea din ultimele zile. Liderul PSD a răbufnit de mai multe ori, când jurnaliștii i-au adresat întrebări legate de condamnarea sa la închisoare, în primă instanță, și la adoptarea modificărilor la Codul Penal.

„Nu cred că a existat totuși, până acum, un individ de speța lui Liviu Dragnea din 1989, începând cu 26 decembrie, în România. Cred că, totuși, n-a fost altul care să-și permită să aibă obrăznicia lui. El este un țărănoi, un mojic de clasă inferioară. Obrăznicia a fost la cel mai înalt nivel. La așa ceva nu s-a mai ajuns. Obrăznicie pe turnanta asta a președinților României, a prim-miniștrilor, a oamenilor de stat, în general”, a comentat Banciu.

„La un moment dat, pe vremea când candida la prezidențiale, ne gândeam la Victor Ponta. Cred că i-a trecut totuși, ăstuia, șansa de a deveni cel mai obraznic om politic cu greutate din istoria neamului românesc”, a mai spus Radu Banciu.

Loading...