DRAGNEA despre PORCUL sacrificat la vila SRI, cu KOVESI:”Un NESIMTIT si un PENAL”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că va spune doar în Comisia parlamentară de control a SRI dacă s-a întalnit în privat cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, pe fondul informațiilor legate de Pomana Porcului din 2013, când Dragnea a tăiat un porc într-o locație SRI.

EVZ a dezvăluit că pe 22 decembrie 2013, în vila SRI denumită conspirativ T14 și în care locuia Florian Coldea, Liviu Dragnea a adus un porc pe care l-a sacrificat personal, invitații fiind, printre alții, Laura Codruța Kovesi, George Maior, Sebastian Ghiță, Gabriel Oprea, Vasile Dâncu. Practic, Kovesi a mâncat atunci șorici proaspăt din mâinile lui Dragnea.

Fostul premier PSD Victor Ponta a spus și el, recent, că Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea la tenis, la cafea şi, de Crăciun, în 2013, la „pârlitul porcului”.

Dragnea a negat, marți, în Parlament, că a participat la întâlnirea respectivă și a adăugat că dacă este adevărat, atunci acel porc este „nesimtit si penal”. Intrebat daca s-a intalnit in privat cu Kovesi si Coldea, Dragnea a spus ca va raspunde la aceasta intrebare doar in Comisia parlamentara de control a SRI.

Dialogul dintre Dragnea și jurnaliști:

Reporteri: – Ce s-a întâmplat pana la urma în decembrie 2013 la acea intalnire la care s-a tăiat și porcul? Care este versiunea dumneavoastra?

Liviu Dragnea: – Deci eu n-am fost în decembrie 2013 la nicio întâlnire de genul acesta. Dar, dacă este adevărată provestea cu porcul, eu cred că acel porc este un nesimțit și chiar un penal și ar trebui să verifice foarte atent această situație. Eu zic că asta e o perioadă în care trebuie sa vorbeasca niște oameni care inca sunt in functii, care au fost in functii si care sa vorbeasca de lucruri serioase. Se discuta in ultima perioada despre Sistem, despre posibile actiuni ilegale, nu cred ca discutam acum de povestea porcului.
– (neinteligibil)

– Dumneavoastră aveți o problemă cu porcul, e în regulă, eu am o problemă cu oaia. Despre genul ăsta de informatii care apar nu inseamna ca nu vom vorbi odata. Nu acum e momentul, acum trebuie sa vorbeasca altii.

– Dna Kovesi a mancat soric?

– (rade)

– Ati participat la evenimente private cu Kovesi si Coldea?

– Daca o sa fiu chemat la vreo comisie o să spun. Și la comisie sunt informații care îi privesc pe români șu cuvintele care

– Vă puneți la dispoziția comisiei SRI?

– Putem să încheiem povestea porcului, totuși?

– Cine este penalul despre care vorbeați?

– Porcul.

Sursa:evz.ro

Loading...

Lasă un răspuns