Dragnea e în stare de ȘOC! Se anunță PROTESTE MASIVE!

Pe Facebook, românii au început să se organizeze pentru un protest în Piața Victoriei car ar avea loc, duminica, la ora 18.00, în Piața Victoriei. Motivul protestului este Ordonanța de Urgență pe legile Justiției, dată de Guvern la începutul acestei săptămâni.

Comunitatea ”Corupţia Ucide” a anunţat pe Facebook un protest care va avea loc duminică, de la ora 18:00, în Piaţa Victoriei din capitală, manifestaţiile având loc în contextul adoptării ordonanţei de urgenţă privind modificarea legilor justiţiei.

”Pentru un singur om şi camarila lui de puşcăriabili, de doi ani, o guvernare întreagă încearcă să distrugă Justiţia.

Au început cu OUG 13. Am ieşit în stradă şi i-am oprit.

Au continuat cu Legile Justiţiei. Am ieşit în stradă şi Uniunea Europeană a reacţionat.

Au încercat să ignore semnalele din Europa şi au adoptat Codurile Penale care îi scapă pe infractori. Am ieşit în stradă şi vocea noastră s-a auzit până la Comisia de la Veneţia.

Acum, s-au întors de unde au început: la OUG 92, care ameninţă activitatea DNA şi a Parchetului General.

În acelaşi timp, au încercat să ne intimideze cu violenţa fizică, aşa cum a fost pe 10 August şi să ne sperie cu amenzi, aşa cum a minţit Norica Nicolai, când a spus că protestele spontane sunt interzise.
Nu, în democraţie niciodată nu va fi interzis să îţi strigi nemulţumirea faţă de un grup de infractori care încearcă să scape de puşcărie luând ţara ostatică. Iar România este şi va rămâne o democraţie.

Este timpul să ieşim din nou în stradă. Să fim mulţi, puternici şi să-i oprim din nou.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat luni, la Palatul Victoria, că Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei.

Loading...