Dragnea s-a ales cu o nouă PORECLA: King Louie


În contextul scandalului ultimelor zile din Partidul Social Democrat cu înregistrările de la PSD Dâmbovița, unde Adrian Țuțuianu îi face praf pe colegii săi și îi cataloghează drept maimuțe, a apărut în spațiul public o nouă poreclă la adresa liderului suprem al PSD, Liviu Dragnea. Dacă în trecut liderului PSD i se mai spunea „mustață”, „daddy” sau „Escobar” acum s-a ales cu porecla „King Louie”.

Noua poreclă dată lui Livu Dragnea îi aparține jurnalistului Cristian Tudor Popescu, ce îi critică pe cei revoltați din Partidul Social Democrat deoarece se revoltă doar din interese personale.

„E prima dată când acest om spune despre întreg partidul partid de maimuţe. Şi acest lucru rămâne. E o expresie din topor, n-are nicio subtilitate, e grosieră şi o să rămână în mintea multor PSD-işti de rând.
N-a găsit cel mai bun animal pentru asta Țuțuianu. A vrut să spună să folosească de la maimuţe imitaţia. Maimuţa ştim că nu e capabilă de inteligenţă, să gândească, dar e capabilă să imite foarte multe acţiuni foarte bine. Asta a vrut să spună – că întreg partidul s-a mulţumit să-l imite să-l maimuţărească pe şef pe Dragnea.

Pentru că a zis Dragnea: pun eu premierul, ştiu eu pe cine – şi toţi au spus: bine, dacă îl pui matale noi nu mai zicem nimic. Asta s-a întîmplat acum doi ani. Vasăzică, domnul acesta care s-a inclus în rândul primatelor era maimuţă de la Crăciunul lui 2016 şi nu l-am auzit să se revolte.

Când a început revolta lui Ţuţuianu? După ce a fost scos de la MAPN unde fusese băgat. Până atunci, nicio problemă. Toţi cei care au ridicat glasul acum în CEx au tăcut lungă vreme pentru că nu li se luaseră banane de către King Louie al lor. În clipa în care s-au simţit atacaţi au început să vorbească”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu în direct la Digi24.

Loading...