Dragnea și Dăncilă în STARE DE SOC. Anunțul de făcut de Iohannis

Războiul dintre președinție și guvern continuă, iar ultimele declarații făcute de Iohannis sunt menite să îi scoată din sărite pe cei din PSD. Motivele o să le citiți când o să vedeți scrisorile, a declarat președintele Iohannis.

Klaus Iohannis, despre propunerile trimise a doua oară de Guvern la transporturi şi la dezvoltare: Vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Motivele o să le citiţi când o să vedeţi scrisorile

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni seară, că în cursul acestei săptămâni va respinge din nou propunerile de miniştri transmise a treia oară de Guvern pentru transporturi şi dezvoltare. ”Aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Motivele o să le citiţi când o să vedeţi scrisorile”, a declarat preşedintele Iohannis. Întrebat cum vede rezolvarea acesui blocaj, şeful statului a răspuns:  ”Rezolvarea este foarte simplă. Nu are decât partea guvernamentală să citească cu atenţie legislaţia invoată de mine iar PSD nu are decât să vină cu propuneri care mă conving că ministerele sunt bine conduse”.

Despre Adina Florea propusă a treia oară la DNA: Documentele sunt în analiză şi vor primi într-un termen adecvat un răspuns.

Dosarele sunt în studiu şi vor primi un răspuns într-unn termen adecvat.

Obişnuiesc să discut cu politicieni şi vor continua aceste discuţii pe tot parcursul anului. Vă amintesc că am provenit din PNL, unde am fost preşedinte şi voi colabora pentru pregătirea campaniei cu PNL-ul, aşa cum se cuvine.

Lupta pe care o duce opoziţia cu puterea este legitimă şi sper că va fi onorată de succes.

Evenimentul a fost pregătit de guvern, eu am fost invitat şi ca atare am participat. Ținuta culturală a evenimentului a fost foarte bună. Nu aş dori să comentez acest lucru.

SURSA:g4media.ro

Loading...