Dragnea, vizat de LOVITURA DECISIVĂ. DUŞMAN GREU DE GHICIT. News alert

Ultimul sondaj IMAS, comandat de USR, arată un PSD prăbușit în sondaje. Dacă PSD a scăzut abrubt, la restul formațiunilor căderea este atenuată.Cu excepția USR, care a crescut în preferințele alegătorilor, potrivit sondajului. În septembrie, înainte de referendum, într-un sondaj IMAS, USR era creditat cu 10,1 procente. În ultimul, USR a obținut 14,8 procente.

Potrivit IMAS, situația partidelor în preferințele electoratului este următoarea: PSD 24,9%, PNL 23,3%, USR 14,8%, MRI 8,2%, ALDE 11,7%, PMP 2,1%, UDMR 5,8%, PNTCD 2,0%, PRU 0,3%, PRM 2,4%, alt partid, 4,4%.

Liderul USR, Dan Barna, încurajat de aceste rezultate, a declarat, ieri, că în această lună, decembrie, este posibil ca Opoziția să facă schimbările pe care nu a reușit să le facă de doi ani: să-l dea jos pe Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaților, să facă moțiune de cenzură împotriva Guvernului, aceasta să aibă succes și să pregătească alt guvern, până la 1 ianuarie, care să preia președinția României la Consiliul Uniunii Europene. Barna a afirmat în mod repetat că demersurile lor sunt susținute de președintele Klaus Iohannis.

Loading...