DRAMATIC. CARNAGIU pe DN52. SUNT 17 VICTIME intre care 3 COPII.

Un TIR a intrat direct într-un microbuz plin cu oameni, pe DN 52, între Alexandria şi Turnu Măgurele! Adrian Gelu, ISU Teleorman: „Ar fi vorba despre 9 victime, un copil în stare foarte gravă luat deja de Ambulanţă. A fost activat planul roşu! Şapte ambulanţe sunt la faţa locului!”

UPDATE 15:34: Copilul din microbuz transportat la Spitalul Judeţean din Alexandria a fost preluat de Ambulanţă în stare de inconştienţă. Mai multe persoane au fost încarcerate, dar pompierii au intervenit oportun!

UPDATE 15:47: 15 victime au fost asistate medical, zece dintre ele necisitând transportul la spital. Două elicoptere SMURD au fost solicitate la locul accidentului. Două persoane sunt foarte grav rănite şi vor fi preluate de elicoptere.

UPDATE 15:55: O femeie însărcinată a intrat în sala de operaţie la Alexandria. Sunt trei copii ăn stare gravă, numărul total al victimelor fiind de 17. Accidentul s-a produs din cauza TIR-ului, martorii de la faţa locului spunînd că acestuia i s-au blocat roţile, a intrat pe cotnrasens şi a izbit în plin microbuzul.Arafat: „Elicopterele vor prelua două persoane care sunt mai grav. Vom vedea dacă nu e nevoie de un elicopter mai mare, pentru a transporta mai multe victime. Un medic e acolo şi evaluează. Elecopterele sunt de la Bucureşti şi de la Craiova.

UPDATE 16:03: Raed Arafat: „Elicopterele vor prelua două persoane care sunt mai grav. Vom vedea dacă nu e nevoie de un elicopter mai mare, pentru a transporta mai multe victime. Un medic e acolo şi evaluează. Elecopterele sunt de la Bucureşti şi de la Craiova.”

Sursa:observator.tv

 

 

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: DRAMATIC. CARNAGIU pe DN52. SUNT 17 VICTIME intre care 3 COPII. - Ialomita.net

Lasă un răspuns