„Dumnezeu mi-a dat dreptate!” SCHIMBARE DRAMATICĂ în cazul lui Mircea Cosma. ŞOC PENTRU DNA! Judecătorii au acceptat probe


Fostul şef al Consiliului Judeţean (CJ), Mircea Cosma, a fost audiat de Completul de 5 judecători al Instanţei supreme în dosarul în care a fost condamnat pe fond la 8 ani de închisoare, alături de fiul său, Vlad Cosma, care a primit 5 ani de închisoare, în dosarul de corupţie privind atribuirea unor contracte de deszăpezire „cu dedicaţie” pentru firmele „de casă” controlate de apropiaţi ai familiei Cosma.

Update: Informaţie incendiară în cazul Cosma: judecătorii au acceptat înregistrările pe care le-a adus Vlad Cosma, anunţă România TV. Este vorba despre înregistrările prezentate la TV şi în care apar fostul parlamentar şi procurorul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, dar şi celebrul Mircea Negulescu, poreclit de presă procurorul Portocală.

Ştirea iniţială

Reproducem un fragment din declaraţia dată în faţa judecătorilor de Mircea Cosma:

„Anul 2012 era un an important din punct de vedere politic. Nu puteam, la tergiversarile ANRMAP (n.r. – Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice), să las judeţul fără contracte de deszăpezire, judeţul Prahova are munţi, dealuri şi câmpii. Şi atunci am împărţit perioada. Am încheiat cu constructorii care lucraseră în trimestrul I contracte pe 30 de zile, apreciind că se lichidează tergiversarea cu ANRMAP. Am apelat la negociere directă. Am alocat 1,8 milioane de lei pentru aceste contracte încheiate pe 30 de zile, urmărind la fiecare contract să nu depăşesc la fiecare suma de 100.000 lei, limita prevazută de lege. Dumnezeu mi-a dat dreptate: furtuna de zăpadă abătută asupra judeţului în ăerioada 8-14 decembrie 2012 m-a prins pregătit! A fost o tornadă care a rupt liniile de înaltă tensiune şi au rămas fără alimentare 33.000 de abonaţi din Câmpina, Breaza.

Sursa:evz.ro

Loading...