Dupa ce ISIS a atacat Franta intervine o intrebare de importanta majora. Se merita sau nu sa mai primim musulmani în tara noastra?

Vineri seara desi ar fi trebuit sa fie inceut de weekend relaxant, s-a instalat teroarea din nou in Franța, desi nimeni nu se asteapta ca tara sa fie atacata de doua ori in doar cateva luni.

Fanaticii musulmani au reusit sa apeleze la un plan gandit foarte bine. Ei s-au folosit de contextul amicalului de fotbal dintre Franța și Germania și au transformat intregul eveniment într-un carnagiu, pe care nu-l poti vedea decat in filmele de groaza.. Ei nu s-au oprit aici, au avut curajul nebun sa raspandeasca teroare și in alte locuri aflate centrul Parisului. Indiferenti si plini de ura innascuta, au alergat in stanga si in dreapta împușcând sute de oamenii la grămadă sau aruncându-se în aer chiar în mijlocul mulțimii.
Prezent la meci era vineri si președintele Hollande. Acesta a fost evacuat de urgență.

HARTA-atacurilor

Aceste atacuri teroriste au avut loc aproape la aceeași oră la care s-a petrecut tragedia din Clubul Colectiv. Romania si-a amintit si ea de momentul tragic care a avut loc acum 2 saptamani, care a adus tristetea si doliul national. Desigur, in Franta exista alt context dar trebuie sa recunoastem ca durerea este la fel de mare, ba chiar in Paris exista teroarea pe care nimeni nu se asetpta sa o simta vreodata intr-un stat in care democratia conduce. La scurt timp de la evenimentele sangeroase, atacurile au fost revendicate de teroriștii ISIS, care au subliniat ideea ca acte similare de terorism cu siguranta vor mai avea loc în curând și la Roma, Londra sau Washington.

VEZI SI: Vezi aici cine sunt românii morți în urma atentatului terorist din Franta

Bilanțul victimelor este inspaimantator : peste 150 de morți și 200 de răniți. despre raniti putem spune ca aproape jumătate se afla, din pacate,în stare gravă…
Indurerata si inspaimantata, dorind sa recapete pacea pe teritoriul ei, Franța a decretat stare de urgență și a decis sa fie închise granițele. Starea de alerta care a pus stapanire pe capitala Franței dar și șocul emoțional care i se adauga, au dezechilibrat întreaga țară și crează îngrijorări mari și în restul Europei.
Trebuie sa tinem cont si de valul mare de migranti care au ajuns in Europa in urma cu cateva luni si care nu inceteaza sa se deplaseze spre tarile din Europa, desi conditiile climatice ingreuneza deplasarea acestora.

Stim foarte bine ca Franta a dus intotdeauna o politică de încurajare pripita a imigrației arabe de mai multe decenii. Pe teritoriul tarii exista tot mai multi imigranti care se amesteca cu usurinta printre imigrantii nevinovati. Putem sa facem o oarecare analogie intre aceste evenimente si povestea calului troian. Cu aceeasi usurinta au actionat si teroristii, bine “camuflati” in multimea de imigranti sosita in Paris.

Țările cu o politică similară, precum Germania dar si țările nordice, se asigura de acum ca pe teritoriul lor nu sunt sanse sa se intample asa ceva. Este o imensa nevoie ca intreaga Europa sa se mobilizeze si sa constientizeze situatia incordata in care se afla. Trebuie prevenita orice situatie de aceasta natura, trebuie sa incercam sa evitam orice contact cu islamistii care ne poate pune vietile in pericol in orice clipa.

Spectatorii-de-la-meciul-Franta-–-Germania-au-fost-tinuti-pe-gazon

Acest eveniment nedorit, despre care ne este greu oricum sa discutam, din pacate, reuseste sa puna in lumina cu o mare usurinta, faptul ca multiculturalismul in Europa este un adevarat esec. Produce dezechilibru in adevaratul sens al cuvantului. Multiculturalismul nu poate exista aici din moment ce el pune in pericol vietile atator oameni nevinovati care ajung sa suspine dupa pace.

În consecință, chiar si politicienii români ar trebui sa ia masuri de prevenire si să respingă orice cote obligatorii de imigranți musulmani, in ciuda faptului ca dictatoarea Merkel da tonul tuturor schimbarilor radicale in Europa. In caz contrat, cei care conduc Romania sunt obligati sa isi asume responsabilitatea penală de complici ai unor eventuale acte sangeroase si teribile pe teritoriul României, odată cu sosirea migranților de origine musulmana. – Articol de Bianca C.

VEZI SI: POLONIA NU mai accepta REFUGIATI dupa atentatele din Franta

Loading...

Lasă un răspuns