DUPA ZECE ANI, misterul MORTII ELODIEI GHINESCU a fost DEZLEGAT de CRIMINALISTI


Timp de zece ani, Elodia Ghinescu a fost căutată de poliţişti, iar cazul ei a devenit material de studiu la Academia de Poliţie şi la Facultatea de Drept.. Teribila crimă i-a fost atribuită fostului soţ, Cristian Cioacă, aflat în acest moment după gratii.

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei, dar aceasta i-a fost respinsă de judecători.  Fostul poliţist este ţinut într-o celulă specială, iar copilul său şi al Elodiei este crescut de bunici.
Şeful anchetatorilor care a lucrat la cazul Elodia Ghinescu a explicat cum a fost omorâtă avocata.

Comisarul şef Vasile Viorel susţine că ultimele urme de sânge descoperite în apartamentul conjugal cu ajutorul unor dispozititve de ultima generaţie conturează ceea ce s-a petrecut în acea noapte fatidică.
„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce înseamnă că după producerea decesului şi stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet şi un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus al concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor între pat şi perete”, a mai spus comisarul şef Vasile Viorel pentru un post TV.

Sursa:antena1.ro

Loading...

Lasă un răspuns