ALERTA! ANSVSA AVERTIZEAZA: „Am gasit E-Coli in mici, carne tocata si cas”. Trimite mai departe acest mesaj

 

carne_63225500

Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) sustine ca in mai multe alimente exista Escherichia Coli (E-Coli). In judeţele Giurgiu, Timiş, Vaslui şi Iaşi ANSVSA a gasit mai multe alimente care prezinta in continutul lor E-Coli.

În urma cu doua saptamani, în cadrul Planului Naţional de Control al alimentelor, ANSVSA a prelevat şi analizat 115 probe de carne (carcase, carne tocată, pastă de mici, cârnaţi) şi lapte şi produse din lapte (telemea, caşcaval, smântână, caş proaspăt, iaurt).

VEZI SI: REVOLTATOR! Un magazin romanesc vinde CARNE cu VIERMI in Marea Britanie – VIDEO

 

S-au descoperit urme de E-Coli in carnea tocata pentru mici, in lactate si in carcasa de porc. Kilograme de carne cu E-Coli au ajuns si in magazinele din Iasi, Timis si chiar Bucuresti. S-a descoperit ca produsele din carne contaminate aveau un gust usor diferit dar era greu sa iti dai seama ca aveau urme de E-Coli.

VEZI SI: REVOLTATOR: 6 TONE DE BRANZA EXPIRATA DIN 2012 GASITE DE POLITISTI!

 În urma acestor rezultate, Direcţiile judeţene Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au efectuat controale amănunţite la unităţile în care s-au depistat şi comercializat produsele incriminate şi au dispus fie confiscarea alimentelor contaminate, fie tratarea termică a acestora pentru a distruge bacteria E-Coli.

 

 

Loading...