Este BOMBA SERII. Grupul anti-Dragnea,la vedere.Decizia PUCIȘTILOR din PSD privitoare la DOBORÂREA lui DRAGNEA

 

Pe scena teatrului din municipiul reședință de județ s-au așezat unul lângă altul Niculae Bădălău, candidatul pentru șefia organizației, Paul Stănescu (Olt), Adrian Țuțuianu (Dâmbovița), Codrin Ștefănescu și Mihai Tudose.

Niculae Bădălău revendică funcția de președinte al organizației județene, la care a renunțat în 2015. La începutul acestui an el a fost tras pe linie moartă de Liviu Dragnea, care a oferit funcția de președinte executiv al PSD – numărul 2 în partid, deținută de Bădălău până în martie – premierului Viorica Dăncilă.

Bădălău, Stănescu și Tudose sunt nucleul dur al grupării din PSD care dorește îndepărtarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. Mișcarea disidentă a luat amploare după izbucnirea conflictului deschis între Dragnea și Firea.

Președintele PSD a avut joi o întâlnire joi cu primarii de sectoare din București, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Dragnea a vrut să ia pulsul organizației de București și să-i determine pe primarii de sectoare să nu treacă de partea puciștilor conduși de Paul Stănescu și Gabriela Firea.

Din cei șase primari de sectoare, trei ar fi trecut deja în tabăra anti-Dragnea, unul ar fi indecis și alți doi i-ar fi loiali președintelui partidului, potrivit surselor citate.

Informațiile vin pe fondul agitației din partid după ce Paul Stănescu, puternicul baron de Olt, a decis să dea atacul la fostul său aliat, Liviu Dragnea. Stănescu, sprijinit de Niculae Bădălău (Giurgiu), Mihai Tudose (Brăila) și Marian Neacșu (Ialomița, secretar general al partidului), încearcă să strângă masa critică necesară în CEX pentru a-l determina pe Liviu Dragnea să facă un pas înapoi.

 

Loading...