Evreii si tiganii isi dau mana la Candesti. Ambasadorul SUA si „satra de la Ovidiu Ro”, mancatoare de fonduri, intalnire de gradul 0

Hans-Klemm-ambasadorul-SUA-in-Ro-680x365

O intalnire la care nu toata presa a avut acces, numai cei „iubiti” de mai marii judetului Buzau, a avut loc zilele trecute la Candesti. Acolo, ambasadorul SUA Hans Klemm a mers sa dea mana cu tiganii mancatori de fonduri din Candesti.

Nu puteau sa lipseasca de la intalnirea deosebit de importanta proaspatul primar, care dorea sa ia lectii de la un evreu, presedintele CJ sau prefecta Buzaului.Au mers sa vada cam de cati bani „au nevoie” tiganii din zona si pe la spate, cu ajutorul lor, sa imparta intre ei banii. Fonduri au fost mereu, rezultate nu. Ce sa vrei mai mult? Primar nou, uns cu toate alifiile, „bun la toate”, ambasador evreu care stie sa manuiasca banul, tigani care jelesc dupa bani.

VEZI SI: CAZ REVOLTATOR ÎN BUZĂU: BĂRBAT SALTAT DE POLITIE PENTRU CĂ SE MASTURBA LÂNGĂ UN LOC DE JOACĂ PENTRU COPII

Presa aleasa dupa bunul plac al celor de la conducere, a avut grija sa ii pupe bine ca …asa le pica si lor ceva. Asa cum au facut unii si la alegeri, in campanii. Un an intreg ii mananci de *** si fix in campanie le faci reclame si ii pozezi pese tot.

ROMANIA, unde s-a nascut prostia!

Loading...