1

Procesul dintre MediaPRO Entertainment si actrita Monica Davidescu a fost castigat de sotia lui Temisan. Aceasta urmeaza sa primeasca despagubiri uriase dupa ce in timpul unui show televizat, i-au fost rupte ligamentele.

Dupa evenimentul neplacut care i-a umbrit cariera pentru o perioada, sotia lui Aurelian Temisan are parte de o surpriza din partea judecatorilor. Acestia nu doar ca s-au lasat convinsi ca MediaPRO trebuie sa plateasca suma ceruta de actrita dar au decis sa mareasca suma. Asadar, MediaPRO trebuie sa primeasca 60.623 lei reprezentand daune materiale, 45.000 lei – daune morale si 11.600 de lei – cheltuieli de judecata. Suma totala se ridica astfel la 117.223 lei, adica 1,17 miliarde lei vechi sau 26.049 euro. Este mai mult decat solicitase Monica initial, adica 100.000 lei.

2

In timp ce participa la concursul televizat de dans, Monica Davidescu s-a accidentat grav, in urma caruia i s-au rupt ligamentele de la ambele picioare.Partenerul ei din emisiune, George Boghian, a cazut peste ea in timpul repetitiilor la dansul in ploaie, iar aceasta accidentare a tinut-o aproape un an departe de profesia de baza, actoria.

O buna perioada de timp a mers in carje, asta dupa ce a stat in spital si a fost nevoita sa se opereze la piciorul drept. Cariera cat si sanatatea au fost afectate. Desi banii nu aduc fericirea, vedeta va primi suma cuvenita dupa o suferinta indelungata.

Loading...
loading...