EXPLOZIV. ACUZATII EXTREM de GRAVE. Dancila SANTAJATA de Iohannis si PNL

 

Ministrul Economiei Dănuț Andrușcă susține că PNL vrea să răstoarne Guvernul României, prin plângerea penală depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă. Într-un mesaj transmis EVZ, Andrușcă atacă, fără menajamente, și susține că liberalii încearcă să facă ceea ce n-a reușit Klaus Iohannis „prin mijloace care afectează grav statul de drept”.

În mesajul transmis EVZ, Dănuț Andrușcă a precizat:

„Dând dovadă de ipocrizie maximă și sfidând orice regulă democratică, PNL vrea să răstoare Guvernul României, prin plângerea penală împotriva Primului-Ministru Viorica Dăncilă. Este exact același mod de operare pe care PNL și Klaus Iohannis l-au aplicat în 2015. Întâi Klaus Iohannis cere demisia Primului Ministru, apoi se face o plângere penală împotriva Premierului.

Este practic o formă de șantaj, pentru că dacă Premierul refuză să-și dea demisia la solicitarea lui Klaus Iohannis, vin liberalii și depun o plângere penală. Klaus Iohannis a dorit și dorește ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să dea jos un guvern ales, care face performanță pentru România și care a mărit veniturile românilor. Klaus Iohannis a dorit și dorește să pună în loc, din nou „guvernul său”.Sunt alături de Primul-Ministru Viorica Dăncilă și o susțin cu toată tăria. Nu voi accepta niciodată ca un demnitar al statului român, cu atât mai puțin o femeie, să fie victima unui act clar de șantaj. Pentru că această plângere penală nu este decât o încercare de șantaj. Guvernul României nu poate fi șantajat pentru jocurile politice ale PNL și ale lui Klaus Iohannis.

Dacă ar fi trebuit făcută o plîngere penală pe numele cuiva din conducerea țării, pe numele lui Iohannis trebuia făcută, pentru că el merită cercetat pentru subminarea democrației cu mijloace și instrumente neconstituționale”.

Sursa:stiripesurse.ro

Loading...